З 25 січня Україна повернулась до життя в умовах адаптивного карантину. Зокрема, це стосується правил користування громадським транспортом, в якому кількість пасажирів не може перевищувати кількість сидячих місць.

Тепер для хмельничан, більшість з яких повернулась на роботу, почалося "веселе" життя. Щоб дістатися до роботи і назад додому, потрібно вистояти чималу чергу на зупинці: тролейбуси й автобуси, в які раніше могло б уміститися більше 100 людей, проїжджають: сидячі місця зайняті - тож ніхто більше зайти в салон не може.

Якщо кількість транспорту і збільшилася, то для містян це непомітно: люди вимушені мерзнути на вулицях в надії дочекатися свого моменту Х. Відео, зроблене одним з пасажирів, на своїй сторінці в Instagram публікує спільнота Khmelnitskiy.inst.

"А як Вам добиратись кудись на громадському транспорті?", - питають автори.

Тим часом в Україні мають з'явитися платні автомобільні дороги. Кабінет міністрів вже встановив тарифні сітки для різних категорій транспортних засобів. Про це йшлося серед решти питань на засіданні уряду 23 грудня.

Нагадаємо, що у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві зовсім скоро з'являться нові турнікети на ще одній станції. Любителів "халяви" більше не буде.