Популярна українська акторка та телеведуча Ольга Сумська частенько спілкується із багатотисячною армією шанувальників, і активно ділиться фотогорафіями з особистого та професійного життя.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram Сумська опублікувала рецепт страви, яку готували під час зйомок програми "Смак дня".
Красуня тримала в руках велике блюдо з незвичайним, проте дуже апетитним десертом, поділившись з численними шанувальниками його рецептом. Зірка запропонувала приготувати разом з нею запечені яблука з чорносливом і курагою під білим вином. Такий десерт не займе багато часу в приготуванні, а також не вимагає дорогих продуктів, проте точно зачарує ваших гостей.
Підвищення тарифу на світло: експерт вказав, що і 4,32 за кіловат – забагато
Нові критерії мобілізації: ТЦК оновлює списки призовників - під загрозою три категорії
До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати
Три категорії українців можуть отримати по 4 тисячі гривень: як подати заяву
"Отже,готуємо запечені яблука з чорносливом і курагою з білим вином😋... Тож,почистимо яблука(голден),робимо луночки,начиняємо чорносливом(можна додати грецькі горішки),обкладаємо курагою і заливаємо білим вином наполовину з водою(150/150), додавши корицю і трохи цукру(стевії)...Запікаємо 30-40хв...Ммммм!Це фантастика! Смачного!", - написала Ольга.
Нагадаємо, Ольга Сумська віддячила одруженого чоловіка, про чоловіка ні слова: "Було незабутньо"
Як повідомляв "Знай.ua", щаслива Сумська затягла чоловіка в Карпати-гори, сніг і скажена романтика
Знай.ua писав, рецепт різдвяної куті з секретним інгредієнтом від Ольги Сумської: "Всього дві ложечки".