Продовжуємо підбирати рецепти для святкового меню!
Сьогодні це закусочний торт, який вийде у кожного і підкорить всіх гостей. Млинцевий торт з куркою, грибами і сиром - навіть звучить смачно!
Продукти
Для тіста:
- Борошно пшеничне - 2,5 склянки
- Молоко - 2 склянки
- Яйця - 2 шт.
- Цукор - 1 ч. ложка
- Сіль - 1 ч. ложка
- Масло рослинне - 60 мл (4 ст. ложки)
* Для начинки:
- Яйця (відварені) - 3 шт.
- Сир твердий - 150 г
- Курячі стегенця (відварені) - 2 шт.
- Опеньки мариновані - 150 г
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
- Майонез - за смаком
* Для прикраси:
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- Зелень свіжа - за смаком
Для начинки попередньо відварюємо яйця і куряче м'ясо до готовності. Далі готуємо млинцеве тісто.
Процес простий. З'єднуємо яйця з сіллю і цукром, злегка збиваємо.
Додаємо частину молока і перемішуємо.
Всипаємо всю муку і перемішуємо.
Додаємо молоко, що залишилося і перемішуємо до однорідності. (Я завжди заводжу густе тісто на Млинці, потім поступово доливаю молоко і доводжу тісто до потрібної консистенції. Так в тесті не буде грудочок.)
В самому кінці додаємо в тісто рослинне масло і добре перемішуємо. Тісто виходить трохи густіше, ніж на звичайні млинці. Даємо тісту постояти 10 хвилин.
З готового тіста на сухій добре розігрітій сковороді смажимо млинці з двох сторін до золотистого.
Готуємо інгредієнти для начинки.
Варене куряче м'ясо відокремлюємо від кісток, дрібно нарізаємо і викладаємо в чашу.
Мариновані гриби теж дрібно нарізаємо і додаємо до курки. Трохи цілих маринованих грибочків залишаємо для прикраси.
Сир натираємо на дрібній тертці, відправляємо до курки з грибами.
Варені яйця натираємо на крупній тертці, додаємо до решти інгредієнтів начинки.
Додаємо подрібнений (видавлений через прес) часник і майонез. Солимо і перчимо до смаку. Перемішувати.
Збираємо закусочний торт на тарілці, чергуючи млинці з начинкою. Останній млинець залишаємо без начинки. Готової закусці з млинців з куркою, грибами і сиром даємо настоятися в холодильнику близько години.
Мінімальна прикраса з решти грибочків і рубаної зелені, і закусочний млинцевий торт з куркою і грибами на святковий стіл готовий!
Цей млинцевий торт з куркою, грибами і сиром відмінно нарізається, шикарно виглядає в розрізі і найголовніше - це дуже смачно!
Раніше портал Знай.ua описав рецепт лаваша з апетитною курочкою і сирком-простий рецепт з того, що є в холодильнику.
Також портал Знай.ua писав про смачний суп "Затирка" з куркою: простота і кайф сільської кухні на вашому столі.
Також портал Знай.ua писав про сніданок, обід і вечеря за 20 гривень: як дешево і смачно нагодувати всю сім'ю.