Продовжуємо підбирати рецепти для святкового меню!

Сьогодні це закусочний торт, який вийде у кожного і підкорить всіх гостей. Млинцевий торт з куркою, грибами і сиром - навіть звучить смачно!

Продукти

Для тіста:

  • Борошно пшеничне - 2,5 склянки
  • Молоко - 2 склянки
  • Яйця - 2 шт.
  • Цукор - 1 ч. ложка
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Масло рослинне - 60 мл (4 ст. ложки)

* Для начинки:

  • Яйця (відварені) - 3 шт.
  • Сир твердий - 150 г
  • Курячі стегенця (відварені) - 2 шт.
  • Опеньки мариновані - 150 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Майонез - за смаком

* Для прикраси:

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще
  • Зелень свіжа - за смаком

Для начинки попередньо відварюємо яйця і куряче м'ясо до готовності. Далі готуємо млинцеве тісто.

Процес простий. З'єднуємо яйця з сіллю і цукром, злегка збиваємо.

Додаємо частину молока і перемішуємо.

Всипаємо всю муку і перемішуємо.

Додаємо молоко, що залишилося і перемішуємо до однорідності. (Я завжди заводжу густе тісто на Млинці, потім поступово доливаю молоко і доводжу тісто до потрібної консистенції. Так в тесті не буде грудочок.)

В самому кінці додаємо в тісто рослинне масло і добре перемішуємо. Тісто виходить трохи густіше, ніж на звичайні млинці. Даємо тісту постояти 10 хвилин.

З готового тіста на сухій добре розігрітій сковороді смажимо млинці з двох сторін до золотистого.

Готуємо інгредієнти для начинки.

Варене куряче м'ясо відокремлюємо від кісток, дрібно нарізаємо і викладаємо в чашу.

Мариновані гриби теж дрібно нарізаємо і додаємо до курки. Трохи цілих маринованих грибочків залишаємо для прикраси.

Сир натираємо на дрібній тертці, відправляємо до курки з грибами.

Варені яйця натираємо на крупній тертці, додаємо до решти інгредієнтів начинки.

Додаємо подрібнений (видавлений через прес) часник і майонез. Солимо і перчимо до смаку. Перемішувати.

Збираємо закусочний торт на тарілці, чергуючи млинці з начинкою. Останній млинець залишаємо без начинки. Готової закусці з млинців з куркою, грибами і сиром даємо настоятися в холодильнику близько години.

Мінімальна прикраса з решти грибочків і рубаної зелені, і закусочний млинцевий торт з куркою і грибами на святковий стіл готовий!

Цей млинцевий торт з куркою, грибами і сиром відмінно нарізається, шикарно виглядає в розрізі і найголовніше - це дуже смачно!

Раніше портал Знай.ua описав рецепт лаваша з апетитною курочкою і сирком-простий рецепт з того, що є в холодильнику.

Також портал Знай.ua писав про смачний суп "Затирка" з куркою: простота і кайф сільської кухні на вашому столі.

Також портал Знай.ua писав про сніданок, обід і вечеря за 20 гривень: як дешево і смачно нагодувати всю сім'ю.