У Хмельницькому рятувальники визволили з пастки підлітка, який застряг у металевій конструкції на дитячому майданчику. Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС у Хмельницькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 16 години дня в п'ятницю, 30 жовтня, на дитячому майданчику в парку Тараса Шевченка. 12-річний хлопчик зателефонував на гарячу лінію Служби порятунку " 101 " попросивши про допомогу. По приїзду рятувальники з'ясували, що підліток засунув палець руки в металеву конструкцію і не зміг його самостійно витягнути.

На місце події направили рятувальники 1-ї Державної пожежо-рятувальної частини ГУ ДСНС у Хмельницькій області, а також бригада медиків швидкої допомоги.

За допомогою лікарів рятувальникам вдалося звільнити кінцівку хлопчика з пастки. На щастя, серйозних травм дитина не отримала, відбувшись легким переляком.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому маленька донька врятувала матір від нелюда-батька. 25 жовтня на лінію " 102 " зателефонувала маленька дівчинка, назвала адресу, сказала, що тато б'є маму, і попросила про допомогу.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Хмельницьким сім'ю депутата катували молотком і праскою, вимагаючи гроші.Невідомі катували сім'ю депутата Білогірської селищної ради і викрали з будинку 100 тис. дол і 500 тис. грн.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області протитуберкульозний диспансер забруднює навколишнє середовище.