М'які і ніжні тістечка з курки - це не тільки оригінально, але і дуже смачно. Адже куряча закуска, в якій смак м'яса органічно поєднується з грибами і вершками, точно не залишить твоїх гостей байдужими.
Куряча закуска
Інгредієнти:
- 400 г курки
- 200 мл вершків 11%-ї жирності
- 300 г печериць
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 160 г вершкового сиру
- 30 г вершкового масла
- пучок петрушки
- 1 зубчик часнику
- сіль, перець, спеції для курки за смаком
Приготування:
1. Пропусти філе курки через м'ясорубку. Додай сіль і перець, при бажанні готову суміш спецій для курки.
2. З'єднай фарш з курячим яйцем. Влий холодні вершки з холодильника. Перемішай, щоб отримати не дуже густу масу, що нагадує тісто на оладки.
3. Додай подрібнену зелень і ще раз перемішай.
4. Застели деко папером. Виклади на неї курячу суміш і рівномірно розподіли по поверхні.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
5. Заздалегідь розігрій духовку до 180-200 градусів. Випікай корж 15 хвилин.
6. Дрібно наріж гриби і цибулю.
7. Розігрій сковороду з вершковим маслом. Виклади цибулю, обсмажуй 2-3 хвилини до прозорості.
8. Додай гриби, обсмажуй, поки сік грибів повністю не випарується. Переклади гриби в миску і дай їм охолонути.
9. Тим часом розріж корж навпіл.
10. З'єднай остиглі гриби з м'яким плавленим сиром. Додай в грибний крем сіль, перець, подрібнений часник.
11. Розподіли крем по поверхні двох половинок коржа.
12. Накрий одну половинку інший, щоб шари йшли в такій послідовності: крем-корж-крем-корж.
13. Відправ все на 40 хвилин в холодильник. Так коржі буде простіше нарізати.
14. Наріж пиріг на невеликі тістечка.
15. Прикрась кожне зеленню і часточками грибів.
16. Прекрасна куряча закуска з грибним соусом готова. Приємного апетиту!
Тобі обов'язково сподобається вишуканий вершковий смак цієї страви! Тістечка з курки добре поєднуються з легкими овочевими салатами і часниковими грінками.
Смачного!
Раніше портал "Знай.ua" писав про те, як приготувати зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжнє українське блюдо.
Також "Знай.ua" писав про ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні.
Також раніше "Знай.ua" писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.