Знаєте, що мені подобається найбільше в печерицях? Неймовірно смачний запах, який розноситься по всій квартирі під час обсмажування цього продукту з цибулею. Відразу відчувається: буде щось смачненьке.
Раніше про ці гриби знала лише те, що з них можна приготувати непоганий крем-суп. Виявлятися, блюда з печериць на цьому не закінчуються! Вони прекрасно підходять для пирогів, закусок і основних страв.
Лоранський пиріг з грибами і куркою
Інгредієнт
- 100 г вершкового масла
- 5 яєць
- 200 г борошна
- 0,5 ч. л. солі
- 400 г печериць
- 300 г курячого філе
- 1 цибулина
- 150 г сиру
- 300 мл вершків
- рослинна олія за смаком
- сіль за смаком
Приготування:
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
- Змішайте вершкове масло і 2 яйця. Поступово додавайте борошно, продовжуючи помішувати. Замісіть тісто.
- Тепер приготуємо начинку. Відваріть куряче філе і наріжте його шматочками, гриби — слайсами, а цибулю — кубиками. Обсмажте цибулю з грибами в рослинному маслі.
- Щоб приготувати заливку, збийте яйця з сіллю. Додайте вершки і продовжуйте збивати. Натріть сир на крупній тертці.
- Змастіть форму для випікання маслом, вистеліть тісто. Викладіть куряче філе, а потім обсмажені гриби. Залийте пиріг вершковою сумішшю і посипте сиром.
Випікайте 20-25 хвилин при температурі 180 °С.
Смачного!
Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою.
Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш.
Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників.