Мобільний оператор "Київстар" отримав новий код мережі — 77 (+380 77), що дозволить розширити доступність телефонних номерів для українців.

Нові номери починатимуться з 077, але для вже існуючих абонентів це не матиме жодних змін. За інформацією Національної комісії з регулювання електронних комунікацій (НКЕК), дозвіл на використання цього коду видано на 5 років. Це дозволить оператору підключити до мережі до 10 мільйонів нових номерів.

Смартфон. Фото: Youtube

"Київстар" вже активно інтегрує новий код у свою систему, що запобігатиме дефіциту вільних номерів у найближчі роки. Новий номерний ресурс забезпечить подальший розвиток послуг компанії та підтримає стабільну роботу мережі. "Вважаємо, що цей номер принесе удачу власникам" - впевнені у компанії.

За даними MZU (Мобільний Зв'язок України), компанія очікує, що новий код не лише допоможе уникнути проблем з нестачею номерів, але й полегшить роботу в разі технічних збоїв у мережі. Додатковий ресурс також дасть можливість витримувати необхідний карантинний період для вивільнення старих номерів, що зменшить кількість скарг від абонентів.

Популярні новини зараз

Пенсії не буде – платитимуть "сльози": хто з українців приречений на старість у злиднях

Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Показати ще

Завдяки цій новації "Київстар" зможе підтримувати високу якість зв'язку та стабільний розвиток своїх послуг, навіть у періоди підвищеного попиту.

Нагадаємо, антени, діапазони та гігабітні порти: як обрати хороший Wi-Fi роутер для квартири

Раніше ми розповідали про безкоштовні дзвінки, інтернет та квитки на зірковий концерт: "Київстар" приготував українцям подарунки – як скористатися

Також вас може зацікавити, як не переплачувати за "непотрібні" послуги мобільних операторів