Платити за доставку газу важливо не лише своєчасно, а й правильно, адже часто платежі споживачів губляться. Про це попереджають фахівці компанії "Газмережі".

Газовики закликали українців не затягувати з оплатою так званої "другої" платіжки, адже напередодні опалювального сезону необхідні ресурси для проведення необхідних регламентних робіт, щоб забезпечити надійний та безпечний розподіл газу.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

При оплаті за доставку газу необхідно уважно вказувати реквізити свого оператора ГРМ, а також обов'язково додавати особисті дані платника, такі як ПІБ, адреса, особовий рахунок. Це потрібно, щоб платіж не загубився.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Показати ще

"У призначенні платежу обов’язково вказуйте ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого об’єкта. Це значно спростить процес ідентифікації платежу і він відобразиться у вашому особистому кабінеті "Газмережі" без зволікань", - йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що за доставку блакитного палива клієнти "Газмереж" мають платити до 20 числа щомісяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заплатити доведеться багато: газовики попередили любителів "заощадити" на комуналці.

Також наш портал інформував, покарання за відмову від перевірки лічильників: українців попередили про дорогі наслідки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Газмережі" закликали по-новому розраховуватися за доставку газу: інструкція для споживачів.