Астролог Ангеліна Вакуліна попереджає про можливі нові ракетні атаки з боку рф на території України. Вона вважає, що масові обстріли можуть повторитися і закликає громадян бути обережними.

"Це не останні удари", — заявила Вакуліна в інтерв'ю для "Главреду". За її словами, найближчим часом в Україні буде "гучно", і західна частина країни може опинитися під ударом. Вона рекомендує жителям зібрати необхідні речі та знайти діючі укриття на випадок ракетної атаки.

Ракетний обстріл / фото: Reuters

Ангеліна Вакуліна — астропсихолог і таролог, яка вже багато років займається астрологією, психологією та іншими езотеричними практиками. Вона часто робить прогнози щодо подій в Україні та війни з росією. Вакуліна використовує свій досвід і знання, щоб попередити людей про можливі небезпеки.

Астролог зазначила, що "підвищена небезпека загрожує всім містам і областям України". Вона закликає людей залишатися уважними та користуватися укриттями під час тривог.

Популярні новини зараз

Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

Показати ще

Дніпро: Вакуліна особливо попередила жителів Дніпра про можливі удари. "Обов'язково ходіть в укриття. Карти показують ймовірне потрапляння в житловий будинок", — сказала вона.

Суми, Черкаси, Чернігів, Житомир: Мешканцям цих міст також рекомендується бути особливо уважними під час найближчих повітряних тривог.

Полтава, Вінниця, Миколаїв: Вакуліна радить уникати відвідування торгових центрів, церков та великих парків у цих містах, оскільки ці місця можуть бути потенційними цілями.

У світлі можливих загроз астролог радить всім жителям України бути обережними та готовими до надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, нові стосунки, поїздки та "розсмоктування" проблем: що ще принесе фінал ретроградного Меркурія

Раніше ми розповідали, що відомий астролог назвав "поворотні" дати для України у 2025 році: до чого готуватись

Також, Закінчиться несподівано: астролог назвав остаточну дату завершення війни в Україні