ПриватБанк нагадав своїм клієнтам, що картки, які залишаються або вилучаються з банкоматів чи терміналів, не повертаються власникам, навіть якщо вони випущені іншими банками. У таких ситуаціях необхідно звертатися до банку, який видав картку, щоб оформити її перевипуск.

Про це повідомили експерти ПриватБанку на порталі "Мінфін". Вони зазначили, що такі ж правила стосуються і карток, вилучених або забутих у терміналах.

Якщо ваша картка була вилучена або залишена в банкоматі чи терміналі, її повернення неможливе, незалежно від того, який банк її видав. У такому випадку потрібно звернутися до свого банку для відновлення картки.

Для клієнтів ПриватБанку передбачено кілька зручних способів продовжити користуватися карткою, термін дії якої закінчується. Перш за все, можна перевипустити картку в будь-якому відділенні банку.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Якщо ви не маєте можливості особисто відвідати відділення, є можливість замовити перевипущену картку з доставкою по Україні або навіть за кордон.

Відділення ПриватБанку

Окрім того, ПриватБанк пропонує можливість оформити миттєву Digital-карту через додаток "Приват24". Для цього потрібно перейти в розділ "Усі картки", натиснути "Додати" та вибрати "Digital-карта".

Така картка дозволяє проводити оплати в торгових мережах за допомогою смартфона, здійснювати онлайн-покупки та навіть знімати готівку в банкоматах ПриватБанку.

Банкомат

Також банк нагадав, що через воєнний стан в Україні термін дії всіх пластикових карток було автоматично продовжено.

Нагадаємо, ПриватБанк компенсує частину витрат на комунальні платежі: кому і скільки

Раніше ми писали про те, що інтернет можна провести безкоштовно: "Київстар" запускає акцію для нових клієнтів

Крім того, Знай.ua повідомляв, з 6 серпня деякі тарифи не діятимуть: у Київстар запроваджують зміни