Багато українців продовжують отримувати рахунки за комуналку у паперовому варіанті. Їх досить легко втратити, і тоді постає питання, як заплатити за послуги? Але ця проблема досить просто вирішується.

Комунальний концерн "Центр комунального сервісу" розповів, як киянам замовити дублікат платіжки за поточний чи минулий місяць.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Скористатися послугою можна на сайті ЦКС у розділі "Дистанційне обслуговування". Споживачу доведеться заповнити електронну форму, попередньо обравши тему питання "Дублікат рахунка-повідомлення".

"Якщо ви не є власником особового рахунку, при заповненні форми звернення необхідно зазначити прізвище, ім’я та по батькові особи, яка є власником особового рахунку. В обов’язковому порядку також необхідно зазначити ключ авторизації", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube

Дублікат платіжки надійде на електронну адресу споживача у форматі PDF-файлу протягом наступного робочого дня. За потреби рахунок можна роздрукувати.

Деякі споживачі вважають за краще зберігати паперові комунальні платіжки у спеціально відведеному місці на випадок збоїв в електронній базі постачальника послуг, щоб довести факт оплати послуг. Для таких громадян послуга отримання дубліката рахунку також може бути дуже корисною.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у YASNO дали важливе роз'яснення щодо платіжок: потрібно знати, щоб не переплачувати.

Також наш портал інформував, приготуйте пакет документів: "Газмережі" нагадали українцям про обов'язкову процедуру.

Крім того, ми писали, оплачувати рахунки та передавати показники по-новому: комунальники попередили про зміни.