Всі ми любимо смачно поїсти з ранку, але не хочемо довго готувати сніданок. Сьогодні пропонуємо вам дуже простий рецепт, за яким можна приготувати всього за 10 хвилин - ледачий хачапурі.
Такий смачний і швидкий сніданок обов'язково сподобається всім. Хачапурі виходять м'якими ніжними з яскравим сирним смаком.
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 0,5 склянки кефіру;
- 0,5 чайної ложки соди;
- щіпка солі;
- 150 гр сиру;
- 5 столових ложок борошна;
- вершкове масло - для змазування хачапурі.
Приготування:
Нова система освіти: 12-річне навчання та обов'язкові предмети
Речі на випадок блекауту: що варто мати вдома кожному
Пенсії перерахують позапланово: хто може отримати більше грошей
Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто
1. Кефір налити в глибоку миску.
2. Додати соду і дрібку солі. Все гарненько перемішати.
3. Після в ту ж миску вбити яйця і просіяти необхідну кількість борошна.
4. Сир натерти на крупній тертці і додати в миску.
5. Все гарненько перемішати. Тісто має вийти як на оладки.
6. Сковороду з антипригарним покриттям ставимо на вогонь і добре розігріваємо.
7. Змащуємо сковороду невеликою кількістю рослинного масла.
8. Все тісто відправити на сковороду і накрити кришкою.
9. Прожарювати на середньому вогні протягом п'яти хвилин.
10. Акуратно, за допомогою лопаточок перевернути вийшла коржик.
11. Закрити сковороду кришкою і протримати на середньому вогні буквально дві хвилинки.
Ну ось, смачний сніданок для всієї родини готовий!
Перекладіть ледачий хачапурі зі сковороди на красиву тарілочку і подайте на стіл. Перед подачею можна зверху змастити шматочком вершкового масла.
Нагадаємо, сирні млинці смачніше хачапурі - готуємо легку закуску на кожен день
Як повідомляє портал Знай.ua, ароматні хачапурі з бринзою і зеленню нагодують саму голодну сім'ю
Також Знай.ua писав про Хачапурі по-аджарськи з яйцем - готуємо найсмачнішу страву Грузії у себе на кухні