Стало відомо про те, як у Хмельницькій області люди дотримуються соціальної дистанції на зупиночних комплексах.

Таким чином повідомляється, що в мережі з'явився знімок з однієї із зупинок в Хмельницькій області. Люди чекають з ранку маршрутку, щоб доїхати на роботу. Але, по всій видимості, стояти доведеться довго, так як там близько сотні людей.

Фотографія з'явилася на сторінці «Хмельницький «LIVE» в соціальній мережі Facebook.

"Озерна о 9: 30. Як ви думаєте, проблема в тому, що не беруть «стоячих» або ж у кількості громадського транспорту» - сказано в повідомленні.

Питання дійсно цікаве, так як не всі водії беруть в салон стоячих пасажирів, а додаткові автобуси і тролейбуси Комунальник чомусь не пускають, навіть незважаючи на те, що в курсі ситуації, що склалася.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Люди з ранку в очікуванні маршруток, і більшість з них без захисних масок.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.