Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка регулярно спілкується із багатомільйонною аудиторією і ділиться подробицями особистого та професійного життя, привітала підписників зі світлим християнським святом - Різдвом Христовим.

Так, на своїй сторінці в Instagram ведуча, яка зараз активно відпочиває на популярному гірськолижному курорті Буковель, виклала миле фото на фоні прикрашеної вулиці та написала коротке і влучне привітання.

"З Різдвом Христовим🙏❤️! Смачної куті і всім щастя в житті", - написала Нікітюк.

Леся Нікітюк, Instagram

До слова, нещодавно Леся Нікітюк відпочивала в одному з ресторанів, де вирішила показати ще один талант - заспівати. Вибір припав на "Спи собі сама" Кузьми Скрябіна. Кадри, опубліковані на Instagram-сторінці "Зіркового шляху", вийшли ефектними, багатьох вони розсмішили.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нещодавно Леся Нікітюк передала Владі Ямі пісенний привіт і вимагає подяки. Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соцмережах новими фото та відео. Цього разу Леся розмістила у своїх Insta Stories веселе відео, у якому оригінально привітала Влада Яму з Новим роком.

Нагадаємо, Леся Нікітюк насмішила знаннями анатомії

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк з нескінченними ногами готується стати новою "Холостячкою".