У Хмельницькому може з'явитися заклад популярної мережі фастфуду "Макдоналдс".

Про це пише Facebook-спільнота Хмельницький LIVE.

"Одразу зазначимо, що до кожного твердження варто додавати слово "можливо". Про будівництво ресторану повідомив Артем Мороз у спільноті "Хмельницький Development"", - йдеться у публікації.

Заклад планують розташувати поруч з колишнім заводом "ТЕМП": один із його корпусів може стати новим торговим центром. Щодо дати відкриття, то поки про це нічого не відомо.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Компанія МакДональдз розглядає всі регіони в Україні для відкриття нових закладів. В тому числі і місто Хмельницький. Ми розвиваємо мережу по всій країні і зазначене місто не є виключенням", - розповіли представники ресторану на запит про будівництво у Хмельницькому.

Хмельничани дивують дивному вибору місця, адже "ТЕМП" знаходиться у непопулярній локації. У коментарях цікавляться, хто сюди їздитиме заради гамбургера.

Раніше повідомлялося, що в центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Як повідомляв портал Знай в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.