Підготовка до новорічних та різдвяних свят у Хмельницькому - в самому розпалі.

З обох боків від святкової ялинки розкинулося справжнє містечко, пише портал "Є". За декілька днів тут встановлять святкову ілюмінацію та фотозони, облаштують традиційни зони сувенірної продукції та фудкорти.

"Цього року в нас заплановано встановити 37 торгових будиночків, це на 15 менше, ніж торік. Вирішили зменшити їх кількість, щоб було більше вільного простору. Таким чином зможемо уникнути можливого скупчення людей. Розташовані вони теж по-іншому. Будиночки більше не стоять один навпроти іншого. Спеціально розширена внутрішня площа, де будуть пересуватися люди", - розповіла начальниця управління торгівлі міськради Руслана Сідлецька.

Через пандемію офіційного відкриття ярмарку не буде, але неофіційно у міськраді зазначають: він працюватиме приблизно до 20 січня, як це буває кожного року. При цьому масових заходів організовувати не планують, натомість для хмельниччан запустять онлайн-серію святкових концертів та майстер-класів.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

"Можливо, буде відзнятий онлайн-концерт до дня Миколая, онлайн-привітання святого Миколая, низка відео з притчами. Підготуємо і опублікуємо на наших сторінках майстер-класи, які стосуватимуться новорічної тематики. Ми розуміємо, що це не те, до чого ми звикли, але таким чином спробуємо хмельничанам допомогти відчути дух свята", - каже начальник управління культури Артем Ромасюков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий вибрав головну ялинку для львів'ян, але ще не вирішив, бути їй чи ні

Як повідомляє портал Знай.ua Кличко готує киянам сюрприз на Новий рік: як зустрінемо 2021-й

Також Знай.ua писав, що У Хмельницькому готують Різдвяний ярмарок, українці святкування не оцінили: "лікарні краще обладнайте киснем!"