Стало відомо про те, що в Хмельницькому знову ремонтували дороги в дощ. Жителі втомилися скаржитися.

Таким чином, повідомляється, що в обласному центрі Місцеві знову спостерігали за тим, як комунальники вирішили відремонтувати ділянку дороги в погані погодні умови.

Ролик з місця опублікував місцевий Telegram-канал "Хмельницький LIVE».

Сталася дана подія в п'ятницю, 20 листопада. Весь день йшов дощ, і і тому, комунальники вийшли на роботу.

У районі обласної лікарні вони почали лагодити асфальт.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Досить дивне рішення вже традиція в Україні. Як тільки випадає перший сніг - на дороги виходять комунальники зі спеціальною технікою.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві в десятках київських будинків відремонтують під'їзди і сходові клітки, замінять трубопроводи і утеплять Фасади. На масштабний апгрейд з міського бюджету виділили 15,1 мільйон гривень. у міськраді опублікували адреси будинків, в яких робитиметься ремонт.

Також Знай повідомляв, що у 26-річного Назара Гусакова в дитинстві почала розвиватися спінальна м'язова атрофія (СМА-захворювання, при якому м'язи атрофуються). Незважаючи на це, він має роботу в IT-компанії, є послом Української Асоціації кіберспорту, створив і просуває спільноту свого району, і працює над тим, щоб зробити Львів більш інклюзивним.

Нещодавно Знай передавав, що в одному з львівських парків провалилася Нова доріжка до пандусу. Ця ділянка перетворилася на руїни через короткий проміжок часу після ремонту парку. Пандус, до якого вела ця доріжка, став недоступний для людей з особливими потребами.