У Жмеринці (Вінницька область) умільці вирішили згадати практику лихих 90-х і зайнятися рекетом.

У випуску ТСН йдеться, що троє чоловіків вибивали з людей неіснуючі борги, завдаючи ударів битами і залякуючи пострілами над головою.

Двох своїх жертв рекетири посадили в машину і відвезли в приватний будинок, де зв'язали і почали катувати. Зрештою одного вирішили відпустити, щоб той пішов і приніс "борг" у розмірі 3 тисяч доларів. Але замість банку чоловік побіг у поліцію. Його приятеля, що залишився в полоні, визволяв вже спецназ.

За злочинцями ще довелося і побігати: ті спочатку намагалися втекти на авто, а коли врізалися в дерево, то вискочили з салону і кинулися до найближчої лісосмуги.

"Вони відпустили одного з постраждалих, щоб приніс три тисячі доларів. А іншого утримували в заручниках", - розповідає начальник поліції Вінниччини Іван Іщенко.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Зараз підозрювані перебувають у СІЗО, їм загрожує до п'яти років в'язниці.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують шахрая, який проводив махінації з візами до США. У Галицькому відділі ГУ Національної поліції Львівщини розшукують чоловіка, який проводив махінації з відкриттям віз до Сполучених Штатів Америки та імміграційним збором.

Також Знай писав, що безпрецедентний випадок в США-лідера секти Nxivm засудили до 120 років і штраф в 1,5 мільйона доларів за торгівлю людьми і сексуальну експлуатацію. Цей вирок означає довічне позбавлення волі. Адже стільки люди не живуть. Кіта Раньєра суд звинуватив також у рекетирстві та зберіганні дитячої порнографії. Тривале розслідування завершується гучним висновком.