Популярна українська акторка Ольга Сумська поділилася рецептом смачного супу-пюре з лосося.

Читайте Знай в Google News!

Як готувати суп-пюре з лосося Ольга Сумська показала у своєму Інстаграмі.

Давненько не викладала щось смачненьке..Вчора знімали програму #смакдня 😋,тож,пропоную разом зробити лососевий суп!🥘🐟🎣Рецепт на фото в каруселі!Гортайте!Примітка:можна варити без картоплі і без обсмажування...Буде ще смачніше.. Ольга Сумська

Ольга Сумська, фото: instagram.com/olgasumska

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Приготування:

Відварюємо протягом 5-7 хвилин філе лосося. В окремій каструлі смажимо на вершковому маслі з додаванням невеликої кількості оливкової олії цибулю, моркву, помідори.

Викладаємо рибу на тарілку і розбираємо на шматочки. Рибний бульйон заливаємо до підсмажених овочів. Додаємо нарізану картоплю. Варимо протягом 15 хвилин і знімаємо з вогню.

Збиваємо блендером і додаємо відварені шматочки лосося. Солимо та перчимо на свій смак. Розкладаємо страву у тарілки і прикрашаємо зеленню.

Суп з червоної риби, фото: instagram.com/olgasumska

Суп з червоної риби, фото: instagram.com/olgasumska

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів