На Хмельниччині закінчення сезонних робіт спровокувало збільшення безробітних.

Зміна державного устрою також впливає на ситуацію зі зростанням безробіття. На Хмельниччині вже з початку 2021 року буде утворено 3 райони і це вплине на те, що більшість державних службовців залишаться без робочих місць.

Найбільш затребуваними на ринку праці зараз залишаються професії виробничого характеру:

  • слюсарі,
  • водії,
  • зварники,
  • електрики,
  • будівельники,
  • продавці.

Також, особливо у світлі ситуації з пандемією коронавірусу, критично не вистачає в області медичних працівників.

Нагадаємо, ми розповіли про цифри і способи отримання допомоги по безробіттю в Україні у 2021 році. Україна, як і увесь світ, переживає чергову кризу. Глобальна пандемія COVID-19 буквально залишила без роботи мільйони людей по всьому світу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

У зв'язку з непередбаченими обставинами, викликаними спалахом вірусної інфекції, багато українців також залишилися без постійної роботи і змушені звертатися за підтримкою до держави. Ми розповіли про інститут надання допомоги особам без постійної роботи, а також про нові соціальні стандарти в Україні на прийдешній 2021 рік.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Тернопільщину заполонила армія безробітних ветеранів АТО: відвоювали - і нікому не потрібні.

Також портал Знай.uа писав, про медиків, силовиків та рукавички за завищеними цінами: куди йдуть гроші з антиковідного фонду.

Також портал Знай.uа писав, що НКРЕКП дорегулювалася до того, що на енергоринку виникли мільярдні борги, а тепер хоче, щоб ми з вами ці борги заплатили.