У Хмельницькій області новим головним санітарним лікарем та керівником обласного лабораторного центру призначили Миколу Габрикевича.

Призначило головного санітарного лікаря області та в той самий час керівника обласного лабцентру Міністерство охорони здоров'я.

Про це повідомив перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

За словами Романа Примуша, головний лікар області координує роботу по запобіганню поширенню захворюваності в області та вносить пропозиції, що до введення карантинних обмежень.

До цього призначення на цих посадах працював Олег Балашов.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Микола Габрикевич народився на Донеччині, навчався та проживав у Львівській області.

З 1993 року Микола Габрикевич працював на Хмельниччині на різних посадах у медичній сфері. Він був заступником начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві медики принесли під вікна Шмигалю обгризені кістки: "Де гроші?" У Києві на акцію протесту до будівлі уряду вийшли працівники медицини і пацієнти, які вимагають виділити на галузь обіцяні гроші.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині медики відхрестилися від вмираючого дідуся, очевидці киплять: "Дзвонили у швидку два рази" На Львівщині помер колишній викладач, якому медики своєчасно не надали необхідної допомоги.

Також портал Знай.uа писав, що помилковий результат при тестах на covid-19 не рідкість: медик назвав точний метод діагностики. Тести на коронавірус можуть показувати помилковий результат навіть 3-4 рази.