У Хмельницькому цьогоріч вирішили встановити новорічну ялинку дещо раніше, ніж зазвичай.

18-метрову новорічну ялинку вже почали встановлювати. Її традиційно розташували на майданчику перед кінотеатром Шевченка в обласному центрі. Про це інформує "Є".

За словами начальника управління культури і туризму міської ради Артема Ромасюкова, через брак коштів, монтаж ялинки розпочався дещо раніше, ніж зазвичай.

"У зв’язку з пандемією цьогоріч не передбачені кошти на монтаж ялинки підрядною організацією, як це було щороку. Тож монтуватимуть її своїми силами працівники "Міськсвітла". І в минулі роки ялинку досить рано починали ставити, а цього року ще трохи раніше, бо монтувати довго. Там складні конструкції", - говорить посадовець.

Щодо формату святкувань цього року, Артем Ромасюков зазначив, що через ситуацію із коронавірусом, святкових заходів не анонсують. Новорічних прикрас та святкових ілюмінацій не докупляли. За планами, єдине, що буде оновлено – світлову фотозону «2020». Для ілюмінації замовили замість нуля цифру один.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Надал запитав у тернополян, як зустріти Новий рік у розпал епідемії. У Тернополі міська влада проводить опитування городян, як вони б хотіли зустріти Новий рік і Різдво Христове.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку.

Також портал Знай.uа писав, що Степанов натякнув на локдаун по всій Україні. В уряді озвучили плани щодо протидії інфекції.