У Нетішині Хмельницької області у розпалі будівництво пішохідного мосту через річку Горинь. Новий міст з’єднає саме місто з дачним масивом.

Збудують його замість існуючого аварійного мосту через річку Горинь. Довжина нового моста сягає 60 метрів, а його ширина – 3 метри. Повідомляє ХМ-Інсайд.

Через міст щодня ходять декілька сотень сімей, які живуть по інший бік річки і усі, хто відвідує дачний масив. Міст є продовженням паркової зони, яка розроблена і облаштована у місті.

Роботи проводити столична компанія. У вересні для будівництва були виготовлені металеві конструкції та готувалася бетонна основа. Нещодавно підрядна організація ПрАТ «Украсталь Конструкція» (м. Київ) на будівельний майданчик доставила основну частину металевих конструкцій мосту. Незабаром будівельники планують розпочати монтаж прогонових частин наземного мосту.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Будівництво мосту фінансується з міського бюджету. Сума договору складає 6 мільйонів 490 тисяч гривень. Закінчити усі роботи планують до кінця листопада», – йдеться у повідомленні міської ради.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що ДТЕК під'єднав до мережі найбільшу сонячну електростанцію на даху багатоповерхівки.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині відкрили Мекку для католиків, сотні вірян мчать на святе місце - Папа Римський би схвалив.

Також портал Знай.uа писав, що Ілон Маск набирає "інженерів-асів" на нову фабрику Tesla в Німеччині.