Віке було всього 4 роки. Побита матір'ю, вона пролежала в комі цілий місяць. 26 днів лікарі відчайдушно боролися за її життя, але врятувати не змогли.

Маленька Віка потрапила до прийомних батьків, коли її рідна мати потрапила до в'язниці через пограбування. Світлана і Григорій дбали про маленьку 3 роки.

"Ми нею дихали. Вона виросла у нас з пелюшок, з памперсів. Ми її взяли, але вона дуже погано звикала до нас. Вона була замкнута відразу. Але потім вона відкрилася нам і вона без нас не могла", - розповідає прийомний батько Вікі.

А 3 місяці тому біологічна мати через суд домоглася, що б їй повернули дівчинку. І з тих пір маленька Віка більше не посміхалася. Сестричка каже, що дівчинку била мати.

Прийомні батьки впевнені, що мати била дівчинку за те, що вона її не впізнавала.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Оскільки дитина просилася до мене і розмовляла циганською мовою, швидше за все, її діставало", - каже прийомна мати дівчинки.

Вже через два місяці жінка жорстоко побила 4-річну дівчинку. Дитина була госпіталізована в глибокій комі з численними травмами в реанімацію, з забоями внутрішніх органів і зламаною рукою. Мати заявила, що її дочка була побитою через напади епілепсії, але лікарі з упевненістю спростували цю заяву.

Зараз мати Вікі перебуває під вартою, за вбивство дівчинки їй загрожує 10 років в'язниці.

Раніше портал Знай.ua писав про прощання зі Жванецьким: з'явилися перші фото з похорону.

Також портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині відкрили Мекку для католиків, сотні вірян мчать на святе місце - Папа Римський би схвалив.

Також портал Знай.ua писав, що на Закарпатті причиною смерті дитини назвали ковид, односельці обурені - "Вітчим бив і ґвалтував з 12 років"