У Хмельницькій області, за даними Українського Гідрометцентру, вже цього тижня очікується похолодання з нічними морозами.

9 листопада прогнозується хмарно з проясненням, без опадів, вночі та вранці туман. Вітер північний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

10-11 листопада – мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі:

  • 10 листопада – 0-5° тепла,
  • 11 листопада – від 2° морозу до 3° тепла, вдень 3-8° тепла.

12 листопада – без опадів. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 3-8° тепла.

Нагадаємо, згідно з прогнозами народного синоптика Володимира Деркача, листопад нас ще здивує температурними перепадами і "бабиним літом". Температурні гойдалки будуть до самого кінця року.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За словами синоптика, в першій половині листопада погода все ще буде теплою. "Бабине літо" продовжиться до середини місяця, після чого очікується істотне похолодання.

Раніше портал Знай.uа писав про Новий Рік без снігу? Синоптики відповіли на головне питання українців. Грудень в Україні буде досить теплим. Минулими вихідними Карпати вже засипало снігом і відтоді синоптики почали давати прогнози, чи чекати сніг на новорічні свята.

Також портал Знай.uа писав про погоду в Україні на 9 листопада: аж волосся дибки - скажене похолодання захопить кожного. Погода в Україні в понеділок прохолодніша в порівнянні з попередніми днями.

Також портал Знай.uа писав, що Пономарьов дав прогноз погоди від свого волохатого синоптика: ″Підіймається″ Пономарьов озвучив прогноз погоди від своєї улюбленої собачки Ши.