В «мерських» перегонах у Славуті переміг Василь Сидора. Про це оголосила Центральна виборча комісія.

Василь Богданович, чинний міський голова Славути – самовисуванець. Він був одним з чотирьох кандидатів, які претендували на цю посаду.

За Василя Богдановича Сидора, під час голосування, віддали свої голоси 5530 мешканців об’єднаної територіальної громади. Це 70,94 відсотка голосів.

Нагадаємо, чинний мер Києва Віталій Кличко офіційно став мером Києва, перемігши в першому турі місцевих виборів. Про це йдеться в повідомленні Київської міської територіальної виборчої комісія в п'ятницю, 6 листопада.

Так, Віталій Кличко здобув перемогу, набравши 50, 52% голосів електорату. Результати показали, що кияни віддали перевагу "старому" меру.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Микола Томенко "дістав скелети з шафи" суддів КСУ: "Дуже ласі на хабарі" Відомий український політик, народний депутат і колишній заступник голови Верховної Ради Микола Томенко розповів про те, чи можна звільнити суддів Конституційного Суду.

Також портал Знай.uа писав, що лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук замінить Володимира Зеленського на посаді Президента України. Дмитро Гордон: "Медведчук - основний претендент на пост Президента після Зеленського"

Також портал Знай.uа писав, що Facebook заблокувала велику групу прихильників теорії фальсифікації виборів в США. У четвер вранці величезна група в Facebook під назвою "Stop the Steal" організовувала мітинги і збір коштів, щоб оскаржити результати виборів в США.