У Хмельницькому чоловік не сплатила до бюджету понад 2 мільйони гривен. Рішенням Вінницького апеляційного суду було підтверджено правомірність винесених Головним управління ДПС повідомлень – рішень.

Чоловік реалізовував товари через Internet із залученням ТОВ «Нова пошта». При цьому він не був суб’єктом господарювання та отримував доходи у вигляді грошових переказів на карткові рахунки. Податки він не відраховував. Про це повідомляє прес-слуба ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Була проведена перевірка питань про дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на контролюючі органи, правильності нарахування, а також сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соцстрахування.

Після проведеної необхідної перевірки було донараховано понад 2 мільйони гривень: це податку на доходи фізичних осіб – 964 тисячі гривень, також військового збору – понад 80 тисяч гривень, єдиного соціального внеску – 292 тисячі гривень і ПДВ на суму 788 тисяч гривень і ще за неподання звітності 680 гривень.

Податкові повідомлення – рішення, прийняті за результатами перевірки, на сьогодні набрали законної сили. Наразі вживаються заходи для стягнення до бюджету визначеної заборгованості.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Податківці зазначають що податки мають сплачувати усі громадяни. Це має проходити прозоро, чесно і в повному обсязі. Якщо ж хтось від цього ухиляється, його чекає відповідальність, визначена чинним законодавством.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що відсутність маски прирівняли до порушення ПДР - як штрафуватимуть порушників карантину.

Також портал Знай.uа писав, що Рада додушить українців драконівськими штрафами: "Від 8 000 тисяч"

Також портал Знай.uа писав, що киянина поставили на лічильник за примарний борг: "700 тисяч на бочку!"