Легкий смачний рулет з омлету з начинкою з печінки добре підходить на сніданок, приготувати його можна ввечері.

Начинки можна міняти і у вас завжди буде нове смачне блюдо. Основою для рулету буде омлет. Саме в такому поєднанні блюдо виходить дуже ніжним і за структурою і за смаком. Рулет може стати як стравою сімейного недільного сніданку, так і закускою на святковому столі.

Продукти

Для омлету:

  • Яйця - 6 шт.
  • Майонез – 100 г
  • Зелень кропу - півпучка (за бажанням)
  • Базилік сушений (за бажанням)
  • Перець чорний мелений (за бажанням)

Для начинки:

  • Печінка теляча обсмажена - 500 г (можна брати будь-яку печінку)
  • Цибуля - 1 головка
  • Морква - 1 невелика
  • Борошно для панірування
  • Вершкове масло - 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Покроковий фото рецепт:

Як приготувати рулет з омлету з начинкою:
Вбиваємо в мисочку яйця, додаємо до них майонез, трохи спецій за бажанням і збиваємо до утворення однорідної маси. Можна додати дрібно порізаний кріп.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Для начинки печінку ріжемо шматочками, солимо і перчимо, паніруємо в борошні і обсмажуємо на 50г масла з усіх боків. Виймемо печінку, а в сковороду, якщо треба, додамо масло і обсмажимо цибулю з морквою. Коли печінка і овочі охолонуть, пропустимо їх через м'ясорубку, додамо розм'якшене масло і зіб'ємо блендером до однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком.

Омлетну масу виливаємо на застелений пергаментом деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

На готовий омлет рівномірно викладаємо паштет. Звертаємо рулетом.
Рулет з омлету можна приготувати з сирно-часниковою масою. Для цього натираємо на крупній тертці плавлені сирки, додаємо до них продавлений через прес часник і дрібно порізану зелень петрушки. Солимо за смаком, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Можна приготувати рибну начинку. Консервовану в маслі сардину розминаємо виделкою, додаємо головку дрібно нарізаного ріпчастої цибулі, солимо і заправляємо майонезом.

Загортаємо омлетний рулет в пергамент або фольгу і поміщаємо в холодильник на 1-2 години для застигання.

Омлетний рулет з печінковим паштетом

Коли рулет охолоне і схопиться, нарізати тонкими скибочками.

Смачного!

Раніше портал Знай.ua описав рецепт "золотого" салату, який доведе гостей до блаженства - швидко та смачно.

Також портал Знай.ua писав про оригінальний рецепт маринованих помідорів в банках - один несподіваний інгредієнт змінить все.

Також портал Знай.ua писав про сніданок, обід і вечеря за 20 гривень: як дешево і смачно нагодувати всю сім'ю.