У Хмельницькому померла 4-річна дівчинка, яку шпиталізували з численними травмами до реанімації. Повідомляє ТСН.

4-річну дівчинку із села Ходаківці 2 тижні тому шпиталізували з численними травмами до реанімації в Хмельницькому. Вона була в глибокій комі, із забоями внутрішніх органів та зламаною рукою.

Тоді правоохоронці в побитті дитини запідозрили її 34-річну матір. Вона всі звинувачення відкидала. Мовляв, у доньки були напади епілепсії, під час яких вона так сильно побилася. Це спростували медики та соціальні працівники.

З'ясувалося, що в дитини ніколи не було ніяких нападів - вона декілька років жила в прийомній родині і лише недавно рідна матір через суд повернула собі її та старшу сестру. Дітей у жінки відібрали через недогляд.

Два місяці в слідчому ізоляторі - такий запобіжний захід обрав суд матері. Пісял смерті дитину справу матері перекваліфікують на умисе тяжке телесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. У разі доведення вини жінки, її можуть ув'язнити на строк від 7 до 10 років.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що в Україні за добу 8 899 нових хворих на коронавірус, 157 померло.

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницьку жінка народила малюка і сховала на смітнику - "Частину дитини знайшли в…"

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницькому двоє малюків загинули у власному будинку – батьки та комунальники звинувачують один одного.