Інна Ящук, яка претендувала на крісло очільника обласного центру на цьогорічних місцевих виборах, на своїй сторінці у Фейсбук написала слова вітання Олександру Симчишину, який на виборчих перегонах фінішував зі значним відривом.

"Хочу щиро привітати Вас із переконливою перемогою в боротьбі за посаду Хмельницького міського голови. Без перебільшення, такий результат бажаний кожному місцевому політику в Україні. Кредит народної довіри — це найдорожчий ресурс, що надзвичайно важко здобути. Тож бажаю слідувати власним принципам, високій моралі та виправдати довіру містян", – написала Інна Ящук.

Ящук висловила сподівання, що місто надалі розвиватиметься завдяки ефективній роботі нового-старого очільника міста.

"Бажаю Вам сил та енергії, зробити кращим усе, що можливо й потрібно покращити, завжди відчувати підтримку однодумців. Вдалого початку й плідної каденції, пане мер!", – написала кандидатка.

Раніше Ящук подякувала хмельничанам, які віддали за неї свої голоси на виборах.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Запевняю: ваші голоси не пропали задарма, я залишаюся у місцевій політиці та працюватиму задля вас та розвитку нашого міста. Саме ваша підтримка надала мені такі можливості, тому обіцяю не розчарувати жодного прихильника. Вибори закінчилися, відтак починається найвідповідальніший етап – робота задля доброботу Хмельницької громади! І, як ви здогадалися, — я до нього готова!", - написала на своїй фейсбук-сторінці пані Ящук.

На сторінці Інни Петрівни з’явилося інтригуюче повідомлення у супроводі коротенького відео:

"Ніколи не зупиняємося!!! Завжди з добром і на позитиві! Незабаром….))) Цікаво???", - написала Ящук.

За попередніми результатами під час місцевих виборів за Олександра Симчишина, як за кандидата на посаду міського голови, проголосували майже 88% виборців, які прийшли на дільниці. Інна Ящук набрала близько 5%. Решта кандидатів – менше 3%.

Нагадаємо, що Садовий і Синютка зійдуться в "битві" за Львів, названо дату.

Як повідомляв портал Знай.uа Віктор Медведчук заявив, що розпуск парламенту – це єдиний вихід з політичної кризи в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Facebook звинуватили в прийнятті однієї зі сторін виборів президента США.