В Хмельницькій області 29 жовтня прогнозують погіршення дальності видимості до 500 м і менше, передає Depo.Хмельницький.

З ранку і до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ може посилитися, але незабаром дощ повинен припинитися.

Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с.

Температура повітря вночі 4-9°С тепла, вдень 11-16°С тепла.

Народний прогноз погоди: 29 жовтня відзначається день пам'яті святого Лонгина сотника.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Показати ще

Наші пращури у цей день звертали увагу на іній: якщо він довго не землі протримається, то найближчим часом настане суха і сонячна погода і буде потепління.

Нагадаємо, наприкінці жовтня до Києва прийшла неймовірна аномалія. Через надзвичайний погодний режим в українській столиці несподівано зацвіли каштани. Фотофакт опублікував Telegram-канал Kyiv LIVE. Знімок зробили неподалік від станції метро "Мінська".

Раніше портал Знай.uа писав про погоду в Україні на 29 жовтня просить селфі: останній теплий день. Синоптик Наталка Діденко опублікувала у своєму Telegram-каналі прогноз погоди на четвер, 29 серпня.

Також портал Знай.uа писав, як українців попередили про головну небезпеку опалювального сезону: гинуть цілі родини. Ексміністерка охорони здоров'я Уляна Супрун спробувала просвітити українців щодо "сезонної" проблеми: ризику отруєння чадним газом, який утворюється у процесі горіння.

Також портал Знай.uа писав, як обрати костюм на Хеллоуїн 2020: ідеї для найстрашніших і яскравих образів. Святкування Хеллоуїна (Halloween) стає все більш популярним в Україні. Це хороша можливість відвідати вечірку в оригінальному вбранні.