Президент України Володимир Зеленський призначив новим головою управління Служби безпеки України в Хмельницькій області Тараса Цюцюру. Про це йдеться в указі №469/2020 на сайті Офісу президента.

"Призначити Цюцюру Тараса Романовича начальником Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області", – мовиться в указі.

Іншим указом від 28 жовтня Зеленський звільнив із посади керівника СБУ Хмельницької області Ігоря Вуїва.

Тарас Цюцюра працював начальником сектору з боротьби із корупцією в органах управління СБУ Рівненської області. Обіймав посаду заступника начальника спецпідрозділу з боротьби із корупцією та організованою злочинністю в СБУ Чернівецькій області. У 2010 році розпочав роботу заступника начальника відділу захисту економіки в Управлінні СБУ Волині. З 2015 і до нинішнього часу працював першим заступником начальника Управління СБУ Волині.

Раніше портал Знай.uа писав, що Суд відкрив вже другу справу щодо звільнення керівництва НКРЕКП.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зеленську відправили говорити з послами, перша леді ледь оговталась від вражень: "Ця зустріч…" Перша леді Олена Зеленська зустрілася з жінками-послами іноземних держав в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Кабмін Зеленського закатав гроші онкохворих українців в асфальт. Кабінет Міністрів відправив на розвиток доріг Львівської області 61,55 млн гривень з проекту бюджетної програми Міністерства охорони здоров'я щодо вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань