Коронавірус забрав життя 51-річного лікаря-судмедексперта із Шепетівки Сергія Кормилецького. Про втрату повідомив його колега – лікар-уролог Шепетівської ЦРЛ Ігор Трофімчук. Про це повідомив його колега, лікар-уролог Шепетівської ЦРЛ Ігор Трофімчук, розповідає “Сайт міста Шепетівка”.

Сергій Кормилецький

Сергій Кормилецькому стало зле ще п’ять днів тому. Тоді ж з’ясувалось, що у нього двостороння пневмонія. Проте чоловік вирішив лікуватися на дому. Він сподівався, що зможе подолати хворобу і без госпіталізації.

Однак йому стало зовсім погано, він почав задихатись. Рідні викликати швидку допомогу. Та, на жаль, вже було надто пізно.

Сергій Михайлович був у групі ризику, так як страждав від цукрового діабету.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

У Шепетівці спостерігається значний приріст інфікованих на коронавірусну інфекцію COVID-19. Збільшення кількості нових випадків захворювання на коронавірус є наслідком ігнорування правил карантину. Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації закликає шепетівчан дотримуватися встановлених протиепідемічних норм та вимог!” – закликають у публікації.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що виснажений від ковіду блогер записав передсмертне відео: "Живим прикладом є я" Словацький блогер Йозеф Кметьо записав відеозвернення за шість годин до смерті від коронавірусної інфекції.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові не вистачає кисню, хоча Порошенко обіцяв допомогти. У Львові волонтери взялися рятувати заражених коронавірусом, яких не взяли до лікарень міста.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові помер онкохворий, якого "викинули" з лікарні, медики вразили байдужістю: "Хтось виживає, хтось помирає" У Львові почали відправляти додому важко хворих пацієнтів, щоб звільнити місця для хворих Covid-19.