Діючий мер Хмельницького Олександр Семчишин готує судовий позов на один з центральних каналів, який перед місцевими виборами показав сюжет про те, що за участю мера було скоєно напад на журналіста.

Про це Суспільному розповів сам Семчишин.

"Я чесно кажучи такого відвертого "брєду" та дурні не бачив. Мені прикро, що центральні канали до такого вдаються. Буде позов, можливо і буде позов про матеріальні збитки", - каже Олександр Симчишин.

Додає, що це паплюження ділової честі та репутації.

"Як тільки вийшов, цей відвертий матеріал, мною, як кандидатом, була подана вимога про надання ефірного часу на спростування", - говорить міський голова.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

За його словами, протягом двох днів телеканал мав відповісти, але ніяким чином не відреагував на вимогу.

"Цілком можливо, що ми напишемо заяву у поліцію, тому що на того чоловіка, якого хтось бив, в той день на нього було складено протокол за розпиття спиртних напоїв у громадському місці. Ну а виявилося так, що це я за ним ходив, спостерігав", - розповідає Олександр Симчишин.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що щасливий Садовий кличе львів'ян на другий тур виборів. За словами політика, таке рішення прийняли самі львів'яни у неділю, 25 жовтня.

Також портал Знай.uа писав, що на виборах в Києві перемагають Кличко (50,9%) та "УДАР" (19,7%), - паралельний підрахунок голосів.

Також портал Знай.uа писав про явку українців на виборах-2020: де мешкають найсвідоміші громадяни в країні.