В одній з річок Хмельницької області трапилася масова загибель риби. Про це повідомила служба ДЕІ у Хмельницькій області.

Екологічний інцидент був зафіксований у річці Дністер неподалік від села Рудківці, що у Новооушицькому районі. Це відоме та привабливе для туристів місце для відпочинку. Факт загибелі риби був зафіксований інспекторами Державної екологічної інспекції Хмельниччини.

Загибель риби на Хмельниччині, фото з фейсбук

Разом із працівниками рибоохоронного патруля Чернівецької області, місцеві інспектори оглянули водойму та відібрали проби води для дослідження. В ході вимірювань було встановлено, що концентрація кисню у поверхневих водах знаходиться в діапазоні 5,9 – 6,4 мгО/дм3.

На даний час тривають лабораторні досліджень відібраних проб води.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Київ потрапив у черговий антирейтинг: "Найбрудніший і найсмердючіший" Українська столиця потрапила в топ - 40 міст з найбруднішим повітрям, зайнявши 33 місце.

Також портал Знай.uа писав, що в Азовському морі вибухнув танкер під путінським прапором, трьох людей досі не можуть знайти. Танкер “Генерал Азі Асланов” саме вивантажив усю нафту. Пустий танкер рухався протокою, коли відбувся вибух. Танкер має значні візуальні пошкодження.

Також портал Знай.uа писав, що запоріжців труять десятиліттями, гірше за Чорнобиль: "Страшно дихати" Жителі Запоріжжя не перший рік скаржаться на масове забруднення повітря, яке відбувається через неконтрольовані викиди заводів.