Явка виборців на Хмельниччині перевищила загальну по всій Україні.

Так, за даними Центрвибрчкому, на момент закінчення голосування виборчі бюлетені отримали 36,99% мешканців. Явка на Хмельниччині склала 40,62%. При тому, що кількість виборців в уточнених списках по області становила 984 330 осіб, бюлетені для голосування отримали 382 091 людина. Дані надійшли від понад 97% територіальних виборчих комісій з усіх українських регіонів.

У ЦВК наголосили, що ці відомості не носять офіційний характер, оскільки вони надходять до Комісії від органів ведення Державного реєстру виборців, які у свою чергу отримують цю інформацію від територіальних виборчих комісій.

В Україні відбулися чергові місцеві вибори. Передвиборча кампанія тривала надзвичайно довго, українці мали змогу побачити безліч дивних кандидатів, неартикульовані програми і бруд. ЦВК, підрахувавши бюлетені, повідомило, що явка виборців склала 37%, що доволі низько. Основною причиною неявки на голосування самі виборці назвали проблеми зі здоров'ям.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Львовом передрукували понад 40 тисяч бюлетенів через друкарську помилку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.