На сайті Славутської міської ради оприлюднено інформацію про переконливу перемогу чинного міського голови Василя Сидора на місцевих виборах. Щоправда, не зазначається відсоток голосів, які віддали виборці за мера.

«За попередніми підрахунками голосів, переконливу перемогу на виборах Славутського міського голови вчетверте отримав чинний міський голова Василь Сидор. Це є свідченням високої довіри славутчан», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні виборів перший заступник Славутського міського голови звернувся до правоохоронців із заявою про можливу підготовку «фальсифікацій результатів місцевих виборів» та «маніпуляцій із кадровим складом територіальної виборчої комісії».

Діючий міський голова Василь Сидор виклав на своїй сторінці у Фейбсук текст відповідної заяви.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі конкуренти Буряка Тишечко і Прозапас відхрестилися від результатів виборів і перевели стрілки на українців. Стало відомо про те, як саме відреагували кандидати в мери Запоріжжя на екзит-пол.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що прикарпатцям підсунули бюлетені з "липовими" кандидатами: "Таких немає в Україні" В місті Яремче, було зафіксовано порушення виборчого процесу. Багато виборців ставили "галочки" навпроти імен кандидатів, яких немає в країні.

Також портал Знай.uа писав про місцеві вибори: в яких містах України проведуть другий тур голосування. Згідно з даними екзитполів вже імовірно відомо, в яких містах кандидати продовжуватимуть боротьбу за крісло мера.