У Хмельницькому чоловік намагався проголосувати, використовуючи в якості документа фотографію на телефоні. Про подробиці правопорушення розповідає Громадянська мережа "ОПОРА".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що з 8 години ранку 25 жовтня в Україні почалися місцеві вибори, на яких городяни можуть вибрати міського голову, членів міської та обласної рад, а також голову територіальної громади. По всій країні члени спостережної комісії фіксують порушення, і Хмельницький не став винятком.

Повідомляється, що на одній з виборчих дільниць Хмельницького чоловік намагався отримати бюлетень для голосування, пред'явивши в якості документа фотографію паспорта в телефоні. Голова Комісії помітила правопорушення і не дозволила городянину голосувати без надання оригінального паспорта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові на одній з виборчих дільниць немає світла, що спровокувало масу незручностей і невдоволення серед городян. Деякі спостерігачі почали "залазити" в кабінки городян, щоб підсвітити з телефону. Небагатьом людям доводилося голосувати біля підвіконня.

Як повідомляв портал Знай.иа, на дільниці Петра Порошенка активно відповідають на запитання Зеленського. Лідер партії заявив, що його команда хоче зупинити проросійський реванш.

Також Знай.иа писав, що після голосування на місцевих виборах сьогодні, 25 жовтня, Володимир Зеленський проголосував і в своєму опитуванні, відповівши на всі п'ять питань. Після цього глава держави дав коротенький прес-брифінг.