Дві спроби передати заборонені речовини попередили охоронці Хмельницького СІЗО. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці ДУ "Хмельницький слідчий ізолятор".

21 жовтня співробітниками СІЗО під час догляду поштової посилки, що надійшла з міста Ковель, було виявлено та вилучено близько 1кг сухих дріжджів, які були заховані в поліетиленовому пакеті в перемішку із какао.

Того ж дня прицівниками установи під час догляду поштової посилки, що надійшла з Красилова, було виявлено та вилучено сухі дріжджі, які знаходились в прихованому вигляді в пластиковому відерці із смальцем об'ємом 0,9л.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

За даними фактами працівниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань), відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Хмельницьку ув'язненому передали "хитрі" кросівки. Під час огляду передачі була виявлена і вилучена SIM-карта, яка знаходилася в середині кросівка.

Також портал Знай.uа писав, що українська ведуча потрапила до СІЗО Індонезії: маленька кімната без вікон і дверей. Українську ведучу заарештували за порушення закону.

Також портал Знай.uа писав, що у Тернополі підозрювана у вбивстві студента з Конго повторила улюблений трюк Зайцевої.