На сторінці Фейсбук-спільноти Хмельницький Live оприлюднили світлини, де видно як група малолітніх хлопців знущається з дівчини у вечірній час біля під'їзду будинку.

фото з Фейсбук

фото з Фейсбук

фото з Фейсбук

"14-річну дівчинку біля під'їзду принижувала компанія підлітків. Плюнули у волосся, коли заходила в під'їзд, один з них погрожував їй "вставити", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про цих людей, автор публікації просить написати: https://instagram.com/susan.andari

Нагадаємо, в Харкові сталася бійка між нібито прихильниками мера міста Геннадія Кернеса і членами команди "Слуга народу". Відзначається, що група молодих людей з ножем напала на агітаторів Зе!Команди, представившись прихильниками мера Геннадія Кернеса.

Представники пропрезидентської партії змогли дати відсіч, обороняючись стільцями. Представники губернатора Олексія Кучера заявили про провокацію з метою зіштовхнути керівників області та міста. Провокаторів обіцяли знайти і покарати.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що київські патрульні показали, як не треба паркуватися: "Гiршi за оленів" В мережі з'явилася фотографія автомобіля співробітників правоохоронних органів, які паркуються на зупинці громадського транспорту.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі копи насилу відбилися від кусючого чоловіка - "Захищав старих і дітей" Чоловік самовільно встановив бетонні плити між двома будинками з порушенням усіх вимог, перегородивши під'їзні шляхи для спецтехніки у разі можливих надзвичайних ситуацій.

Також портал Знай.uа писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра — катався "під мухою" з пістолетом в руках. У Дніпрі п'яний підліток опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку.