У Хмельницькому на кореспондента Максима Моргуна напали біля його будинку. Нападник підскочив зі спини і без зайвих слів почав жорстоко бити – майже всі удари в голову. Розповідають Надзвичайні новини.

Журналіст пов’язує напад із своїм розслідуванням щодо хмельницького міського голови. Принаймні напали на нього одразу після виходу викривальної статті: «Зворотня сторона підсилення. Чому Олександр Симчишин не виграє наступні мерські перегони».

Фіскали і прокуратура вже 4-й рік розслідують справу, де фігурують чиновники Хмельницької міськради.

Йдеться про скандальний басейн, який місту побудувала приватна фірма. Кудись «випарилися» 23 млн грн податків, причому не сплачувати їх нібито дозволив сам міський голова.

"Я можу це пов'язувати зі своєю журналістскою діяльністю, тому що є ряд критичних матеріалів, які мало того, що істотно вдарили по рейтингу міського голови, які писав лише я.

Популярні новини зараз

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Все це відбувається тому що вся влада зібралася у однієї людини в руках. Те, що він говорить, що існують якісь демократичні процеси, нічого подібного. Без мера зараз навіть жодного директора школи не призначають", - говорить Максима Моргуна.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що популярну телеведучу "зламали" хакери, виливши на світ суто особисте: "Дихати важко..."

Також портал Знай.uа писав, що озвірілий львів'янин побив охоронця ТРЦ через термометр: "Не має права!"

Також портал Знай.uа писав, що Івлєєвій жорстко дісталося за новий сезон "Орла і решки", схоже на кінець кар'єри: "Твій час минув..."