У Хмельницькій області через порушення правил експлуатації пічного опалення, отруїлись чадним газом та госпіталізована родина з 5 осіб, з них - 3 дітей. Про це повідомляє прес служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Надзвичайна подія сталася 18 жовтня. До ДСНС надійшла інформація, що у с. Копачівка Волочинського району в приватному житловому будинку внаслідок отруєння чадним газом постраждало 5 осіб, з них 3 дитини (2004, 2005 та 2009 р.н.), яких в задовільному стані госпіталізовано до лікарні.

Повідомляється, що причиною отруєння стало порушення правил експлуатації пічного опалення. Підрозділи ДСНС до ситуації, що сталася, не залучались.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Дніпрі глибока яма мало не стала могилою для дівчини - "Накрило бетонною плитою" Мешканка Амур-Нижньодніпровського району поверталася додому і провалилася в глибоку яму між житловими будинками на проспекті Слобожанському. Зверху на неї впала бетонна плита.

Також портал Знай.uа писав, що киянин заплатив 19 тисяч за власну смерть – "Робив це не вперше" Під Києвом 43-річний любитель екстремальних видів спорту загинув, стрибнувши з парашутом. Парашутист-початківець Олексій Миколайчук мав виконати навчальний стрибок, який контролювала інструктор.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що залізничні колії України в критичному стані – екс-міністр інфраструктури. Рівень зношеності залізничних колій перевищує 50%, що є небезпечним для вантажних перевезень та пасажирів.