Патрульні виявили водія вантажівки у стані наркотичного сп’яніння. Повідомляє патрульна поліція Хмельницької області.

Учора, 15 жовтня, близько 17-ї години, на вулиці Старокостянтинівське шосе в місті Хмельницький, патрульні зупинили транспортний засіб «Renault Magnum» з напівпричепом. Він перевозив вантаж, що перевищував вагові параметри.

«Під час спілкування з 44-річним водієм, інспектори помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння, які далі підтвердив і висновок лікаря», – зазначили в УПП Хмельниччини.

На чоловіка патрульні склали два адміністративних матеріали: за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння (протокол за ч.1 ст.130 КУпАП) та порушення правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів (протокол за ч.1 ст.132-1 КУпАП).

фото з фейсбук

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

фото з фейсбук

фото з фейсбук

Раніше портал Знай.uа писав про те, як не впорався з керуванням - житель Львівщини втопив машину в озері. 29-річний водій не впорався з керуванням і вилетів на BMW в озеро.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві кур'єр Glovo епічно влетів у Lexus: "На всі зарплати" До Дня захисника перекрили частину вулиць. Це стало причиною виникнення більш напруженого трафіку на інших вулицях, і спровокувало безліч ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що у Шмигаля зібралися повертати обов'язковий техогляд: "Тим часом у Харкові..." Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту.