На честь Дня міста, дванадцять найкращих медиків Хмельницького отримають премію міської ради у розмірі 10 000 гривень. Про це повідомляє Хмельницька міська рада.

"Життя часто вчить нас по-справжньому цінувати тих, про кого не достатньо часто згадували раніше.

З нагоди прийдешнього Дня міста відзначили медиків Хмельницького та цілі колективи, що продемонстрували особливі успіхи в роботі. Приємно, що цього разу наша вдячність - не лише у дипломі і потиску долоні.

Вперше ті 12 працівників з різних медичних закладів міста, які визнані кращими у професії, отримають премію міської ради 10 тис гривень.

Плануємо запровадити таку традицію, як щорічну!

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Дякую усім працівникам медичної галузі за сотні і сотні врятованих життів! Працюємо далі", - прокоментував міський голова Олександр Симчишин.

Нагадаємо, що у майбутні вихідні 26 та 27 вересня відбудеться святкування на честь дня міста: «Хмельницький – 589: Щодня Новий!».

Цього року в місті не буде великих масових заходів. Максимум, що ми можемо зробити, це представити велику кількість візуальної інформації, яку хмельничани зможуть отримати на вулиці Проскурівській. У різних мікрорайонах міста також будуть проводитися різноманітні заходи. Це буде зроблено для того, щоб уникнути скупчення людей в центрі.

Також будуть розташовані LED-екрани на стадіоні “Поділля” та біля кінотеатру ім. Т.Шевченка. Офіційна урочиста частина буде відбуватися на стадіоні “Поділля”, що дозволить нам контролювати кількість людей, дотримання дистанції, дезінфекцію рук“, - розповідав заступник Хмельницького міського голови Володимир Гончарук на засіданні організаційного комітету.

Нагадаємо, що хмельничан покатають у транспорті "на халяву", але не поспішайте ховати гаманці.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Хмельницькому звільнили ректора університету управління та права - був на посаді 10 років.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині дві лікарні перетворять інфекційки, хворих везуть десятками.