Начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук вручив подяку водієві таксі, який допоміг розшукати зниклого семирічного хлопчика. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Цієї неділі до відділення поліції звернулася стурбована мама, за словами якої її 7-річний син близько 10-ї години вийшов на прибудинковий майданчик і зник.

На пошуки малюка негайно були зорієнтовані всі екіпажі поліції. Правоохоронці також звернулися по допомогу до спільноти водіїв таксі, адже коли мова йде про маленьку дитину — важлива кожна хвилина.

Андрій Холін — сам батько трьох дітей. Тому коли в робочу спільноту в месенджері отримав орієнтування від поліції про розшук зниклого хлопчика, ні на секунду не завагався і цілеспрямовано поїхав його шукати. Дорогою намагався припустити, куди б пішли його діти у цьому мікрорайоні, і дійшов логічного висновку, що малюк міг податися на центральний пляж міста.

Об’їхавши всі розважальні майданчики на пляжі, Андрій таки знайшов юного шукача пригод та передав його патрульним поліцейським.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

З хлопчиком, на щастя, нічого не сталося за ці кілька годин, що він самостійно гуляв містом.

Керівник обласної поліції подякував Андрію Сергійовичу за людську небайдужість та активну життєву і громадянську позицію й вручив нагороду «Срібний щит» за допомогу правоохоронним органам та вклад у безпеку Хмельниччини.

Нагадаємо, що у Києві зникла 16-річна бунтарка в бірюзових джинсах - тікає не вперше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові зникли два школярі, вчителі в паніці: "Хлопчики, поверніться!"

Також портал Знай.uа писав про те, що поїхав до Польщі і зник - на Франківщині шукають темноволосого чоловіка зі шрамом на грудях