У Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Повідомляє Свідок НТН.

Влітку того року під Києвом та на Хмельниччині було знайдено тіла жінки та її 10-річної доньки. Завдяки свідкам і рідним убитих правоохоронцям вдалося встановити підозрюваних. І, врешті, їх затримати.

За ґратами опинилися чоловік, якого вважали зниклим безвісти майже десятиліття, і його неповнолітня спільниця. Вони зізналися у вбивстві і в деталях розповіли про страшні ритуали. Навіть вказали місця та сховок зі зброєю. Але нині бояться вироку і запевняють, що невинні.

Історія загибелі матері і дитини від рук канібалів-сатаністів збурила всю Україну. Тіло Катерини виявили в Святошинському лісі поблизу столиці, жінку застрелили. Маленьку Ганусю знайшли за кілька місяців розчленованою аж на Хмельниччині. Рідні впізнавали вбитих за одягом та експертизами ДНК.

Вбивцею виявився колишній співмешканець Катерини Сергій Любенко. Під час допитів він зізнавався у вбивстві жінки. Вбивати дитину йому допомогала молода коханка Юлія Бойко і вона теж детально описувала скоєне. Дівчина виправдовувалася, що з цим чоловіком втратила волю і розум.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Суд вже тягнеться 5 років. Постійно здійснюються якісь клопотання чи перенесення. Тепер чоловік вперто заперечує свою вину.

Раніше портал Знай.uа писав про сатанинські символи та сліди обрядів - на Тернопільщині на шкільному стадіоні орудують маги.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті слуг Зеленського засікли на ганебному занятті з іконою, українці в люті: "Богохульство!"

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині осатанілі псини ледь не розірвали дитину, все тіло в рваних ранах.