На 77 сесії Шепетівської міської ради, яка відбулась 17 вересня, на порядок денний було винесено 51 питання. Депутати внесли зміни до «Програми розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівки на 2018-2022 роки». Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

Відповідно до Програми, капітальний ремонт самої будівлі, її покрівлі та системи опалення міської лазні планують завершити до 2022 року. Для цього необхідно майже 3 млн грн. Під час сесії шепетівські обранці прийняли рішення виділити ще 800 тис. грн на ремонт системи опаленню та заміну котла.

“Ми були змушені зачинити міську лазню через аварійну ситуацію. Оскільки старий котел був вже не придатний для експлуатації та ніс небезпеку для відвідувачів. Щоб виправити ситуацію, ми ініціювали створення “Програми розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівка на 2018-2022 роки"”, – розповідає директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков.

Найближчим часом, після того, як буде підписано рішення сесі, Управління житлово-комунального господарства оголосить тендер на проведення ремонтних робіт.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що франківчанам показали список виконаних обіцянок Марцінківа перед виборами.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині затоплені селяни отримали "дірку від бублика" замість мільйонів Зеленського - вода знищила все.

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова проміняла салон краси на купіль – добре хоч віником прикрилася.