На фейсбук сторінці Хмельницький LIVE, опубліковали відео, де показано, як діти з Хмельницького ставляться до тварин.

Користувачи одразу почали емоційно висловлювати своє відношення до дівчат.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

"Якби пару раз таких дітей зловити, пару раз прокатати мордами по асфальту а тоді ще й декілька піджопників наваляти то наступного разу б думали - а чи можна так поводитись", - пише Тетяна.

"Питання руба! Хто їх знає і де вони живуть? І хто їх батьки? Далі справа техніки і ЗМІ! Не залишайтеся байдужими! Це потрібно припиняти на корені! Инфу можна кинути мені в личку! Є відео! Потрібно піспать заяву в поліцію, але потрібно знати їх ИФО і місце проживання! З тієї сукою яка знімала розібралася б особисто ... вона походу і організатор цього лайфака!", - додає друга Тетяна.

"Одна тупа с..ка входить в раж і придумує щоб їй зняти ще потішне, а інша тупа с..ка їй в усьому потурає. Ну, здорово, що серед цих двох малолітніх імбецілок виявився адекватний хлопець, який хоч і м'яко, але зупинив те, до чого розвивалася ситуація", - написав розгніваний Павло.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Україна здригнулася від жорстокого злочину шкуродерів: "Запхали собаку в мішок і..."

Також портал «Знай.uа» писав, що Кличко напередодні виборів роздає кавуни у зоопарку, кияни лягли від сміху - "Бегемоти вже голосують?"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині службових песиків змусили взутися, кадри розчулили Україну: "Лабутени?"