У Хмельницькому судитимуть касира супермаркету, який за допомогою спеціального зчитувача банківських карток зміг вкрасти у покупців понад 30 тисяч гривень.

"За процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області слідчим управлінням ГУНП в області завершено досудове розслідування за фактом підробки та використання платіжних карток хмельничан та крадіжок з них грошових коштів", - йдеться в повідомленні на сайті прокуратури Хмельницької області.

Продавець одного із супермаркетів в обласному центрі за допомогою спеціального пристрою для зчитування даних з магнітної стрічки банківських карток розробив та реалізував цілу схему їх підробки.

Під час оплати товару касир, користуючись довірою покупців, брав їхню платіжну картку та нібито випадково випускав її з рук. Тим часом, піднімаючи її з підлоги, він швиденько зчитував її дані за допомогою заготовленого та встановленого під столом пристрою. Потім він підглядав та занотовував пін-код до картки.

Прийшовши додому 23-річний шахрай виготовляв дублікат карти покупця, а після знімав гроші з рахунків потерпілих через банкомати. Таким чином він ошукав відвідувачів магазину на 30 тис грн.

Тепер його судитимуть за статтями Кримінального кодексу" крадіжка, вчинена повторно "та"незаконні дії з платіжними картками, вчинені повторно".

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Бронювали номер, а ночували на пляжі: у Кирилівці шахраї псують відпочинок довірливим туристам

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Винахідливі закарпатці підробляють тести на вірус - "Дуже хочеться виїхати з України"

Також портал «Знай.uа» писав, що Хмельниччанка віддала 17 тисяч за "віртуальну" шубу - продавець розчинився в мережі