У Хмельницькій області невідомий пограбував поштове відділення. Він забрав грошові кошти і мобільний телефон. Однак далеко піти грабіжникові не вдалося. Про це повідомили в Нацполіції Хмельницької області.

Інцидент стався 10 серпня в селі Переросле Білогірського району. Невідомий проник до приміщення поштового відділення через отвір на даху. Його здобиччю став мобільний телефон і 1600 гривень.

Пограбування виявила завідуюча пошти і повідомила про це поліції. Правоохоронці прибули на місце разом з кінологом і службовим собакою Мухтаром. Пес взяв слід правопорушника і незабаром привів поліцію до злодюжки. У будинку жив 14-річний молодий чоловік, якого вдома не було. Однак пес повів правоохоронців далі в бік сусіднього села. Підлітка знайшли вдома у його сестри. Гроші та мобільний телефон вилучили у підлітка на місці.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі дії правоохоронці продовжують проводити та встановлювати всі обставини.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві спіймали іноземця, який пограбував 8-річну українку. Чоловік вирвав у неї з рук мобільний телефон і втік. Однак дівчинка стала кричати і кликати на допомогу. Перехожі викликали поліцію.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині зловмисник пограбував священика, який дав йому дах та їжу. Чоловік забрав у священнослужителя ноутбук і церковну печатку. правоохоронці з'ясували, що зловмисник був вже раніше судимий за подібні злочини.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області жінку засудили за крадіжку продукції в магазинах популярної торгової мережі. Загальна вартість вкраденого склала майже 1000 гривень.